Jan-Åke Björk

Power of mind, en metod i att förverkliga dina drömmar.

Genom detta korta och intensiva träningsprogram kommer du att kunna förändra ditt liv precis som du vill.
Det har redan skett när du går hem från kurstillfället !

Släpp loss din inre kraft

Du kommer att få se, känna och kanske till och med höra  hur dina inre tankar styr mot din egen framgång.

Genom träningsprogrammet kommer du att lära dig hur du justerar dina tankar och din framförhållning så att du skapar det liv som du själv önskar och som du faktiskt är berättigad till.

Power of mind kommer att vägleda dig

Metoden kommer att vägleda dig så att du kan instruera ditt undermedvetna till att alltid assistera dig för ditt eget bästa. När du lyckats med det, sköts allt av sig självt.

Det undermedvetna kommunicerar med varenda cell i din kropp kontinuerligt på kortare än mikrosekundnivå. Det styr helt enkelt hela din kropp och dina handlingar i varje ögonblick. Ibland på ett sätt som går i din favör och ibland i motsatt riktning. Hur skulle det se ut och kännas om det alltid gick i din favör?

I power of mind lär du dig att på ett väldigt snabbt och enkelt sätt försätta dig själv i en avslappnad nivå. Det är här stresshanteringen kommer in i bilden. Enligt studier har det visat sig att genier nästan alltid befinner sig på dessa nivåer som kan jämföras med att vara i ett tillstånd av ”dagdrömmande”.
Exempelvis påstod Albert Einstein att hans idéer kom upp under dessa tillstånd och andra personer som Nikola Tesla och Tomas Edison hävdar samma fenomen.

Du är alltid i kontroll och alla övningar är helt på individuell basis.

Detta är ett kursprogram där var och en, helt och fullt ut, arbetar med sina egna projekt och det handlar inte om att utbyta personliga frågeställningar. Naturligtvis finns det tillfällen för frågor och diskussioner där det också är öppet att delge erfarenheter om man så önskar.

Vi tror inte på att kursdeltagare skall ”leka” terapi med varandra, i så fall finns det en uppsjö med kurser man kan gå på istället.

Och det kanske viktigaste av allt: DU är alltid i kontroll. Det är du som bestämmer vad du vill och inte vill.

Efter ett kurstillfälle kommer du att känna dig utvilad, alert och ha massor med ny energi.

Avslappnat tillstånd men ändå aktiv

Traditionell meditation är bra, den är bra för din hälsa och bland annat mildrar den effekterna av negativ stress. Den är dock inte alltid så effektiv för att åstadkomma förändringar i ditt liv. Konsten är då att kunna lära sig att vara på en avslappnad nivå men fortfarande kunna vara aktiv. Detta till skillnad från traditionell meditation där syftet är att uppnå total passivitet.

Det gäller att kunna ge ditt undermedvetna klara och tydliga instruktioner genom målsättningstekniker och att på så sätt nå dina egna mål. I detta avslappnade tillstånd får du också en bättre balans mellan höger och vänster hjärnhalva, vilket resulterar i ett annorlunda och speciellt sätt att tänka.

Den stora skillnaden mellan power of mind och traditionell meditation och traditionell målsättning, är att du kommer att lära dig att vara aktiv och kunna sätta dina mål i ett avslappnat tillstånd. Denna metod ger dig de mest effektiva resultat du kan tänka dig, dessutom får du med dig ett mycket effektivt verktyg för att hantera stressituationer av olika slag.

Kraften i målsättning i power of mind konceptet

Med hjälp av denna metod kommer du att få en enorm genomslagskraft i att verkställa alla dina mål i livet. Detta för att du lär dig att använda dina målbilder och dina fem sinnens erfarenheter i ett tillstånd där de blir betydligt effektivare än i tillstånd av stress eller dagliga situationer av ”tunnelseende” eller om du hamnat i ”ekorrhjulet”.

Power of mind kommer att resultera i att:

  1. Du får en mycket effektiv målsättningsteknik, en teknik som är av högsta klass inom området.
  2. Du får ta del av ett träningsprogram som ger dig effektiva tekniker för hur du skall kunna lösa utmaningar och problem på ett sätt som kommer att överraska dig.
  3. Du får en metod för effektiv stresshantering och avslappning. Vi vågar påstå att du får det bästa som finns när det gäller att snabbt, enkelt och effektivt kontrollera stress.
  4. Dina relationer kommer att fungera på ett betydligt bättre sätt.
  5. Din inlärningsförmåga kommer att öka och ditt minne kommer att förbättras avsevärt.
  6. Du kommer också att lära dig att känna skillnaden mellan intuition och fantasi. Detta så att du hädanefter kan lyssna till och följa din intuition på ett bättre sätt.

Kursinnehåll och beskrivning

För mer detaljerad beskrivning se under Utbud – Kursprogram

Det bästa ligger framför oss

Det bästa med det förflutna är att det ligger bakom oss och det bästa med framtiden är att du faktiskt själv kan bestämma över den.

Garanti till 100 %

Vi erbjuder alltid full garanti, vilket betyder att du får hela kursavgiften tillbaks om du inte är helt nöjd med programmet.

© IBCC 2010 – Tillverkad med Wordpress av Intelliweb